Rolle dör och hamnar…

…precis som alla andra personer i helvetet. Han möts av djävulen som berättar att alla som kommer till helvetet tvingas att välja mellan en rad olika tortyrformer som de ska utsättas för. Tortyren pågår i tusen år och det finns ingen möjlighet att slippa undan. Djävulen leder Lasse in rum fyllda av tortyrformer, de ena värre än de andra. Till slut kommer de in i ett rum där en ung, snygg, kvinnlig student utför oralsex på en man som är i full färd med att dricka öl.
– Nu börjar det likna nåt, säger Lasse till Djävulen.

– Är du säker, svarar Djävulen. Tänk på att det varar i tusen år!

– Jepp, svarar Lars.

Djävulen går glatt fram till den unga kvinnan och säger:
– Du kan gå nu, jag har hittat din ersättare.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.