1:a advent och några fräckisar

En gift man hade ett förhållande med sin sekreterare. En dag blir lusten för stor för dem och de for hem till henne där de hade vild älskog hela eftermiddagen. Utpumpade efter timmar med vild sex, så somnade de och vaknade inte förrän vid åttatiden på kvällen.

Medan mannen slängde på sig kläderna bad han kvinnan om att ta med hans skor ut ock gnida in dem med gräs och jord. Hon tyckte det var lite underligt men gjorde som han sagt. Han tog på sig skorna och for hem.

– Var har du varit, frågade hans fru så fort han kom innanför dörren.

– Älskling, jag kan inte ljuga för dig… Jag har haft ett förhållande med min sekreterare, och vi har haft sex hela eftermiddagen. Jag somnade och vaknade inte förrän klockan åtta.

Frun stirrar ned på hans skor och säger:
– Din förbannade lögnhals! Du har varit och spelat golf!

 

 

En småländsk bonde kom hem efter att jobbat en hel dag på fältet och kände sig lite pilsk. Han gick därför in till sin fru och frågade om de inte skulle passa på rulla runt mellan lakanen?

“Nej”, svarade frun. ”Det går inte Ragnar. Vår son är snart hemma från skolan.”

”Men vadå?” sa bonden. ”Det är ju bara att vi slår igång diskmaskinen så kommer han inte höra ett ljud.

”Nej, Ragnar.” svarade kvinnan och det var det.

Bonden blev retlig och bestämde sig för att fara ut med traktorn på fältet igen.

När sonen kom hem hade frun hunnit ändrat sig och bad pojken att gå ut till sin far och be honom att komma hem och sätta på diskmaskinen.

 Pojken gick ut och berättade vad mamman hade sagt varpå bonden svarade, “Du kan säga till din mamma att jag tvättade för hand!”