Omkretsen

Genom historien har människan alltid sökt svar på livets stora frågor, så som varför ollonet har lite större omkrets än skaftet på “snoppen”. Ett amerikanskt institut beslutade att undersöka orsaken, och efter tre år och 1,8 miljarder dollar kom de fram till att orsaken var att samlaget skulle bli skönare för mannen.

En grupp franska forskare trodde inte på resultatet, och spenderade därför fem år… och 3,5 miljarder euro på en egen undersökning. Deras resultat blev att orsaken var för att göra samlaget skönare för kvinnan.

En finsk lastbilschaufför gjorde nyss en egen undersökning, den tog 2 minuter och enligt honom har ollonet
större omkrets än “snoppen” för att handen inte ska halka av och slå dig i ansiktet när man onanerar…..

Två flugor i en smäll

En man bestämde sig för att köpa ett nytt kikarsikte till sitt gevär. Så han gick till vapenaffären och frågade expediten om han hade nåt att rekommendera.

Expediten tog fram ett sikte och sade till mannen: – Det här siktet är så bra att du kan se ända upp på toppen på den där kullen, där mitt hus ligger. Prova så får du se.

Mannen tittade genom siktet bort emot kullen och började plötsligt att skratta. Expediten undrade givetvis varför och mannen sade:
– Det springer runt en naken kvinna och en naken man runt huset där uppe.

Expediten slet åt sig siktet och tittade upp emot sitt hus. Mörk i blicken tog han fram två gevärskulor och gav dem till mannen.
– Du får siktet gratis om du använder dessa två kulor. Med den ena blåser du skallen av min fru och med den andra kastrerar du mannen.

Mannen som ville köpa siktet laddade sitt gevär, satte siktet på plats och siktade upp emot huset.
– Du, sade han. Jag tror jag klarar det på ett skott.