Omkretsen

Genom historien har människan alltid sökt svar på livets stora frågor, så som varför ollonet har lite större omkrets än skaftet på ”snoppen”. Ett amerikanskt institut beslutade att undersöka orsaken, och efter tre år och 1,8 miljarder dollar kom de fram till att orsaken var att samlaget skulle bli skönare för mannen.

En grupp franska forskare trodde inte på resultatet, och spenderade därför fem år… och 3,5 miljarder euro på en egen undersökning. Deras resultat blev att orsaken var för att göra samlaget skönare för kvinnan.

En finsk lastbilschaufför gjorde nyss en egen undersökning, den tog 2 minuter och enligt honom har ollonet
större omkrets än ”snoppen” för att handen inte ska halka av och slå dig i ansiktet när man onanerar…..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.