Busig Blondin

En lastbilschaufför tittar i sin backspegel och ser att en blondin ligger alldeles för nära bakom honom. Lastbilschauffören hatar när folk kör för nära så han tvärnitar, går ur bilen och går fram till blondinens bil.
– Gå ut ur bilen, fräser han.

Han ritar en cirkel på asfalten och säger:
– Ställ dej i cirkeln och kliv inte ur den förrän jag säger till!

Sedan börjar han slita loss backspeglarna på blondinens bil. Medan han gör det börjar blondinen skratta hysteriskt. Då blir lastbilschauffören bara ännu mer förbannad så han sliter ut sätena ur bilen och punkterar alla däck. Men blondinen bara fortsätter att skratta så chauffören tar fram en hammare och börjar slå sönder fronten på bilen. Han sliter ut ratten och skär av kablarna. Bilen är nu ett vrak men blondinen skrattar värre än någonsin. Chauffören går fram till henne och säger:
– Frun, jag slog just sönder er bil. Vad är det som är så roligt?

Blondinen fnittrar:
– Varenda gång du vände ryggen till så klev jag ut ur cirkeln!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.