Inget återbesök…

Cecilia gick till doktorn och klagade över att hennes man helt hade förlorat intresset för sex. Doktorn erbjöd henne att vara med i ett experiment och testa ett nytt piller, men sa åt henne att vara försiktig eftersom det kunde ha en stark effekt. Samma kväll mosade Cecilia ned ett av pillren i sin mans potatis.
Ungefär en vecka senare kom hon på ett strålande humör på återbesök hos doktorn.
– Doktorn, pillret fungerade perfekt! Jag mosade ned det i min mans potatis och det tog bara fem minuter innan han flög upp, rev ned all mat och allt porslin från bordet och grabbade tag i mej. Innan jag hann reagera hade han slitit av mej kläderna och satt på mej på bordet!
– Herregud! Jag är ledsen. Vi visste inte att pillret var så starkt. Ni ska naturligtvis bli ersatta för det förstörda porslinet, sa doktorn förskräckt.
– Äsch, det spelar ingen roll. Vi hade ändå inte tänkt gå tillbaka till den restaurangen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.